zondagochtendconcerten
doelengrotezaal

02-12-2018

Rapalje - Celtic Folk Morning

Tijdens eerdere bezoeken van Rapalje aan de Zondagochtendconcerten sloot u deze niet alledaagse heerlijke heren massaal in uw muzikale hart. Met hun innemende, aanstekelijke en inspirerende manier van optreden zijn zij de fakkeldragers van de Keltische muziek en waren ze de afgelopen jaren één van uw grote favorieten. Zij komen daarom heel graag weer voor u terug naar de Doelen.

Met hun middeleeuwse kilts en wilde haardossen maken de heren van Rapalje al de nodige indruk voordat ze ook maar één noot gespeeld hebben. Dan breekt het muzikale en meeslepende spektakel los met de heerlijke Keltische tonen en onstuimige melodieën.
Al ruim twintig jaar trekken de mannen van Rapalje door Europa, fans in verwondering achterlatend. Wat zit er toch onder die kilts? Op muzikaal gebied hebben de heren niets te verbergen. Keltische folk, eerlijk en puur, dat is het devies. Met veel liefde gespeeld en met veel enthousiasme ontvangen.

De heren nemen u mee op een heerlijke muzikale reis langs Schotse hooglanden, Ierse vlakten, taveernes en herbergen. Dames en heren, stilzitten wordt moeilijk!