zondagochtendconcerten

26-01-2020

MEEZINGCONCERT - Een hele goeiemorge!

MEEZINGEN MET DE WANNEBIEZZ

De heren van het Rotterdamse Trio de Wannebiezz zullen deze zondag met liefde voor dag en dauw opstaan om u met een bijzondere selectie van heerlijke meezingliedjes een fantastische zondagochtend te bezorgen. Onvervalste smartlappen, het repertoire van het vermaarde Cocktail Trio, een medley van de leukste liedjes van Annie M.G. Schmidt, zalige meedeiners over de Rotterdamse haven, kortom een mix van heel bekende en soms bíjna vergeten Hollandse klassiekers.

Maak een heerlijk vrolijk feestje van uw zondag en begin de dag met een lach! Kom lekker meezingen met de Wannebiezz, bestaande uit Arie van Ballegooie, Rocco di Cabrio en Gilles de la Tourniquette. Zij zijn onder andere bekend van hun vrolijke hit ‘Goeiemorge Zonneschijn’ en wij beloven u dat ze van uw zondagochtend ook een héle ‘Goeiemorge’ zullen maken! In de video hiernaast krijgt u alvast een voorproefje.

In de foyer wordt u al muzikaal begroet door smartlappenkoor De Krijsende Krengen, zodat u daarna volledig in de juiste meezingstemming de Grote Zaal zult betreden.